Voor meer informatie bel 06 17 32 44 58 info@hollandshipcleaning.nl

CONSERVEREN

Coatings & Conserveren

Scheepsreiniging en conserveren gaan vaak hand in hand. Zo is het van groot belang om na het uitspuiten van scheepsruimen, het ruim weer te voorzien van een nieuwe verflaag. Het oppervlak is zo weer goed beschermd tegen invloeden van buitenaf en voorkomt dat het materieel weer gaat roesten. Of na het volledig blank stralen van een ruim door middel van hydrojetten (waterstralen) van een laadruim of onderwaterschip, is het weer noodzakelijk dat er een goed verfsysteem word aangebracht.

Tevens behoort het reinigen en conserveren van nieuwbouwschepen, pontons of waterkunstwerken zoals bruggen en steigers of constructiedelen ook tot de mogelijkheden.

Onze kennis van coatings en verfsystemen

Door onze kennis van coatings en verfsystemen en onze ervaring in het aanbrengen hiervan, zijn we in staat voor elke toepassing het juiste verfproduct te vinden, dit altijd met het oog op de wensen van de klant.

Door onze contacten die we onderhouden met nagenoeg alle grote verffabrikanten en leveranciers is ons aanbod van coatings en verfproducten groot en kunnen we praktisch elk gewenst product leveren, tegen voordelige tarieven.

Ook voor advies over verfproducten en het aanbrengen ervan, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ons advies kost u NIETS!

Bedrijfsgegevens

Palingstraat 3

3247 BM Dirksland

Mobiel: +31 (0) 6 17 32 44 58

Email: info@hollandshipcleaning.nl

KVK-nummer: 24426883

BEL ONS VOOR VRAGEN, OF MEER INFORMATIE:

06 17 32 44 58

Wij zijn u graag van dienst!

Copyright HOLLAND SHIP CLEANING 2018

Realisatie Abrahamse ICT